EN CONSTRUCCIÓ


Els alumnes de 1r d'ESO realitzaran l'assignatura del Treball de Síntesi durant les colònies que es realitzaran el 18, 19 i 20 de juny. El treball de síntesi és una assignatura que treballa diferents àrees del currículum al voltant d'un tema central. Hem volgut lligar-ho amb el viatge de colònies per l'alt valor que suposa aprendre i conviure tots junts en un entorn natural. 

Els alumnes de primer aniran a la Rectoria de Navès (a uns 30km de Solsona), una antiga rectoria de pedra completament renovada i amb tots els serveis necessaris. L'empresa que ho gestiona és Fundesplai, fundació catalana de l'Esplai.

Seran tres dies molt intensos, on els alumnes aprendran a interpretar la Natura: flora, fauna, geologia, rius, etc. Convinat amb activitats de lleure, esportives, jocs d'orientació, excursions, etc.

Estem convençuts que l'experiència és molt enriquidora i per tant, tots els alumnes han d'anar. A més, el Treball de Síntesi és avaluable i al tornar hauran de fer una exposició sobre la feina feta.

Registre