Departaments

Les proves Cangur al nostre Centre

 

LA PROVA CANGUR AL NOSTRE CENTRE

cangur
El passat 7 d’abril, com cada any, el nostre centre va ser una de les seus on es van celebrar les proves Cangur.  Aquest any amb una novetat important, els alumnes de 1r i 2n d’ESO també van poder participar.

Aquest concurs de matemàtiques és un activitat impulsada per la societat internacional  Le Kangourou sans Frontières, de la qual és membre la Societat Catalana de Matemàtiques. La prova consta de 30 reptes matemàtics, de dificultat creixent i de resposta tancada, amb cinc opcions per a cada problema. Els participants i les participants d'arreu d'Europa i d'altres països del món es plantegen els mateixos problemes i tenen un temps d'una hora i un quart per intentar resoldre'ls.

Alumnes nostres i d’altres centres de 1r d’ESO a 2n de batxillerat van participar en aquesta prova i hem de destacar els bons resultats que han aconseguit els nostres alumnes.

El millor resultat de l’institut va ser l’alumna   Catalina Zamorano Hernández  de 4t d’ESO, que va quedar entre els millors resultats de Catalunya (Per sota de l’1,6% de participants)

Volem destacar els bons resultats dels nostres alumnes, en especial d’aquells que han quedat entre el 5% de les millors puntuacions de Catalunya ( Maria Correro Gómez i Joan Ametller Verdaguer de 2n d’ESO)

Registre