Departaments

“Il Viaggio di Domenico”és el títol d’aquest projecte interdisciplinar en que han participat alumnes de 2on i 4rt de l’ESO, professors de diverses àrees (català, visual i plàstica i música) i músics professionals invitats. Es va dur a terme el 20 de novembre en conmemoració de Santa Cecilia, patrona de la música.

Què és?És un espectacle teatral i musical que ens relata un viatge imaginari per l’Europa del segle XVII i XVIII. A través d’un conte musicat i escenificat es segueixen les passes d’un aprenent de música, en Domenico. S’empren un camí d’aprenentatge: un descobriment de la música barroca, un recoregut pels fets històrics i personatges de l’època .

De què tracta? El relat de Domenico inclou els contextos històrics i musicals de l’epoca barroca, especialment aquells de 1714, en conmemoració al tricentenari. Algunes de les etapes del “viaggio” són: l’òpera de Lluís XIV al Palau de Versailles, la música per a guitarra de Castella, el tractat de Pau de Baden i la seva música de ceremònia, la música de J.S. Bach al café Zimmerman de Leipzig i la música als salons de la noblesa italiana amb obres de Vivaldi o Corelli.

Participants: Per poder representar l’espectacle ha fet falta la col·laboració de molta gent, donem les gràcies als participants:

 • Alumnes de música de 2on de l’ESO que han donat vida als personatges.
 • Alumnes de 4rt de Visual i Plàstica, que han portat a terme el projecte de moda per vestir hiostòricament als personatges del conte.
 • Tècnics de la Sala Cabanyes que ens han deixat l’espai i els mitjans necessaris.
 • Grup de música barroca invitat “Ensemble Aliseos”.
 • Professors: Joan Oriol (narrador), Alicia Garcia (projecte de moda), Roser Puig (assistència tècnica), Joan Cervera (músic i coordinador).

 


stop view Info
/
   preview
   Album
   Photo
   Date
   Dimensions
   Filename
   File size
   Camera
   Focal length
   Exposure
   F Number
   ISO
   Make
   Flash
   Views
   Comments
   ozio_gallery_fuerte
   Ozio Gallery made with ❤ by joomla.it

   Registre